Liftkort

Liftkort
KÖP DITT LIFTKORT HÄR

KÖP DITT LIFTKORT HÄR

Skipass bollebacken 2023-2024

HUR GÖR JAG MED LIFTKORT?

Ska du köpa liftkort för första gången?

Du köper ditt skipass och väljer sedan att köpa till ett laddningsbart chipkort för 60kr. Skipasset kan du sedan återanvända hos oss och på flertalet andra skidanläggningar till exempel Sälen, Åre, Funäsdalen, Romme, Idre och Vemdalen.

Du köper ditt skipass och väljer sedan att ladda på ditt befintliga chipkort, av märket TeamAxess, och sen är det bara att bege sig direkt ut i backarna när det är dags.

HAR DU REDAN ETT KEYCARD/CHIPKORT?

Då köper du ditt skipass och väljer sedan att ladda på ditt befintliga chipkort (av märket TeamAxess) och sen är det bara att bege sig direkt ut i backarna när det är dags.

Skipasset aktiveras när du passerar skipassläsaren på anläggningen. Kortet börjar alltså inte gälla från den tid du köper det, utan från dagen då du passerar skipassläsarna för första gången.

SKIDÅKNING ÄR FRISKVÅRD

SKIDÅKNING ÄR FRISKVÅRD

  • För att du ska kunna nyttja friskvårdsbidrag behöver du ett kvitto att lämna till din arbetsgivare. Det får du enklast genom att boka online och kvittot kommer då på mailen.
  • Önskar du boka skidlektioner som friskvård, maila eller ring oss så hjälper vi dig! 070-640 58 54
  • Bollebacken är inte anslutna till några friskvårdsnätverk utan du lämnar ditt kvitto/bokningsbekräftelse till din arbetsgivare som underlag.
  • Det ställs inga formella krav av skatteverket att kvitton ska innehålla personnummer. Du ansvarar själv för att intyga ditt köp med namn och eventuellt personnummer gentemot din arbetsgivare. Läs gärna mer på www.slao.se/friskvardsbidrag-for-skidakning/
INFORMATION OM LIFT- OCH UTFÖRSÅKNING

INFORMATION OM LIFT- OCH UTFÖRSÅKNING